Monday, 28 March 2016

DIY : Veil Pertunangan

Assalamualaikum.

Haritu majlis pertunangan akak aku yang no 3.
Nanti aku story pasal majlis. Tapi aku seronok sangat sebab ni first in family kan.
Mostly boleh kata dalam 30% majlis aku yang settlekan dengan usaha tangan aku dan dibantu oleh mama serta pencadang dan cadangan dari housemate aku.

Yang kaler kelabu tu veil hakak aku yang aku buatkan. Aku jahitkan. 
Corak-corak tu kain aku tutup la mannequin tu kang togel sangat.

InsyaAllah doakan aku untuk aku update tutorial veil simple ni hokeyh. 
Tak lah lawa sangat aku ni amatur bukan professional.

No comments:

Post a Comment